Proceduri
Rejuvenarea Vaginala

 

Rejuvenarea vaginala este impropriu definita ca o operatie. De fapt este un ansamblu de tratamente medicale si/sau cosmetice, si proceduri chirurgicale ce au drept scop final modificarea formei si dimensiunilor vaginale, modificand astfel perceptia asupra sa, oferind un aspect intinerit  si imbunatatind functia sexuala prin refacerea calibrului si a tonusului muscular. De multe ori rejuvenarile se soldeaza cu un esec, mai ales dupa o anumita varsta sau la pacientele cu functie ovariana precara, tocmai din cauza faptului ca s-a trecut direct la operatie si s-au neglijat pregatirile prealabile.

Mai mult...
 
Refacerea virginitatii

 

Himenoplastia reprezinta reconstruirea chirurgicala a membranei himenale naturale in scopuri culturale, religioase sau personale.

Modul modern de a trai, moda, diverse activitati fizice si sportive intense pot provoca anumite daune himenului (fara consumarea unui act sexual) . Astfel in anumite culturi, traditii si din diverse motive femeia trebuie sa-si demonstreze inocenta. Daca himenul a suferit daune sau nu mai exista acesta poate fi reconstruit prin himenoplastie.

 

Mai mult...
 
Labioplastia

 

Labioplastia se refera la interventia chirurgicala prin care se schimba forma si dimensiunea labiilor mici si/sau mari, desi cel mai adesea este vorba de micsorarea labiilor mici, fie dezvoltate in exces, fie deformate dupa ce femeia a nascut sau a prezentat fenomene inflamatorii, infectioase la nivelul acestora, fara insa a fi afectata functia lor.

Mai mult...
 
Vaginoplastia

 

Vaginoplastia este o procedura care se adreseaza in special laxitatii vaginale, prin ingustarea calibrului cu ajutorul musculaturii perineale si a tesuturilor moi adiacente. Are ca rezultat sporirea satisfactiei sexuale atat a pacientei cat si a partenerului. De asemenea are si un rezultat estetic, mai ales in cazul unei vulve beante (deschise), ce apare in special dupa nastere.

Mai mult...
 
Alte proceduri

 

 

In cadrul centrului va oferim o multitudine de proceduri de chirurgie vaginala, printre care:

  • Tratamentul chisturilor de glanda Bartholin (marsupializare).
  • Tratamentul unor forme de incontinenta urinara.
  • Tratamente de intensificare a stimularii sexuale ( amplificarea punctului G prin injectii cu colagen, clitoroplastia, clitorocatezis ).
  • Tratamente de umplere a ridurilor sau a golurilor cu diferite substante.
  • Excizia a diferite formatiuni (granuloame, polipi etc.)

 

Pentru o lista completa a procedurilor, pentru a afla mai multe informatii sau pentru a programa un consult la unul din medicii nostri nu ezitati sa ne contactati.

 


 


Centrul de Rejuvenare Vaginala Bucuresti - Provita

Mobil: 021/9432